Weboldal készítés

Olyan weboldalakat készítünk amelyek jól néznek ki, gyorsak és reszponzívak (mobilra, tabletre és asztali felbontásra optimalizáltak)

Függetlenül attól, hogy mennyire komplex vagy egyszerű weboldalt szeretnél, érdemes összeírnod az igényeidet, milyen funkcionalitással bírjon az oldal és milyen adatok állnak rendelkezésedre. Az, hogy a kivitelezés egyedi fejlesztést igényel vagy egy meglévő CMS (Content Management System) rendszert lehet használni az attól függ, hogy mire van szükséged, mik az igényeid és a jövőben milyen mértékben szeretnéd bővíteni az oldalt?

1. CMS rendszert használva:

wordpress

Globálisan a legnagyobb népszerűségnek örvendő CMS rendszer a Wordpress. Ez egy modulárisan felépített keretrendszer ami számtalan olyan funkciót foglal magába amire neked szükséged lehet.

Előnyök:

 • Költséghatékony: Rengetek olyan funkcióval rendelkezik amire szükséged van és már használatra kész, nem kell külön lefejleszteni, így kevesebb időbe kerül egy ilyen weboldalt elkészíteni.
 • Bővíthetőség: Mivel modulárisan van felépítve, így bármikor hozzá lehet csatolni új funkciókat, új modulokat.
 • Felhasználóbarát: Könnyen kezelhető belső felület a felhasználóbarát kialakításának köszönhetően.
 • Sablonos design: Rengeteg sablon közül lehet választani (ingyenes vagy fizetős) ami utólag személyre szabható.

Hátrányok:

 • Biztonsági kockázat: Mivel nyílt forráskódú, a rendszer gyengeségei könnyebben kihasználhatóak, mindenképp ajánlott biztonsági modulok használata.
 • Sebességproblémák: Nem megfelelő sablon, modulok vagy kiegészítők használata könnyen vezethet sebesség problémákhoz.

2. Egyedi weboldal készítés:

weblogiq

Egyedi weboldal készítés esetén a forráskódot mi magunk írjuk, nem egy kész rendszert használunk, így szinte bármilyen igénynek eleget tudunk tenni.

Előnyök:

 • Személyre szabott: Csak az kerül bele amire valóban szükséged van, felesleges bővítmények nélkül.
 • Biztonságos: A forráskód nem publikus, az alapvető biztonsági beállításokat elvégezzük.
 • Gyors betöltési sebesség: A weboldal minden komponensét irányításunk alatt tartjuk, így biztosítani tudjuk a gyors betöltési sebességet.
 • Egyedi design: Megtervezzük, közösen átbeszéljük és teljesen egyedire szabjuk az oldalad kinézetét.

Hátrányok:

 • Költséges: Minden funkciót amire szükséged van le kell fejleszteni, ezért több időbe kerül egy ilyen weboldal létrehozása, tehát a költségei is magasabbak.
 • Bővíthetőség: Minden új funkció továbbfejlesztést igényel mivel nincsenek előre megírt modulok.

Szeretnél egy gyors és megbízható weboldalt?

Lépj velünk kapcsolatba

Weboldalad kinézete az egyik legfontosabb rész hiszen a leendő ügyfeleid, partnereid vagy bárki aki az oldaladra látogat a design alapján fogja megítélni céged arculatát.

Web design

A weboldal készítés során a legújabb technológiákat és módszereket alkalmazzuk, az oldal elkészültével a teljes forráskódot átadjuk neked. Tiszta, precíz, könnyen érthető kódolás.

Programozás

A SEO felkészítés egy egyszeri, viszonylag alacsony költségvetésű beavatkozás amivel hosszú távú eredményeket lehet elérni. Weboldal készítés közben és a befejezést követően kerül sor rá.

SEO felkészítés

Rövid távon gyors eredményeket az online hirdetések használatával lehet elérni (Google Adwords, Facebook hirdetések). Ezek azonnali forgalmat generálhatnak, hosszú távon SEO megoldások segítenek.

Online marketing